ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ

Доставки

 Стоките, закупени през Уебсайта, се доставят на Купувача чрез куриерска фирма “Спиди” АД.

Стоките се изпращат към Купувача едва след като Продавачът е получил потвърждение за направената поръчка. След получаване на потвърждението от страна на Купувача, Поръчката се доставя както следва:

            – За Поръчки, направени извън периоди на активно намаление – до 3 /три/ работни дни;
            – За Поръчки, направени по време на активно намаление – до 5 /пет/ работни дни.

Предлаганите начини на доставка са следните :

            – Доставка до офис на куриерската фирма;
            – Доставка до адрес, посочен от Клиента.

Безплатна доставка –  Транспортните разходи по поръчката са за сметка на Продавача. Транспортът се извършва чрез куриерската фирма, до посочен от Купувача адрес.

Поръчки, изпратени до офис, ще бъдат задържани в офиса на куриера, не по-дълго от 3 /три/ дни. След изтичане на този срок, Продавачът има правото да анулира Поръчката, без да уведомява изрично Клиента.

За Поръчки направени до адрес, Клиентът е длъжен да осигури достъп и възможност за приемане на Поръчката. В случай, че Клиентът не е намерен на посочения адрес, Продавачът запазва правото си да анулира Поръчката или да я остави в най-близкия офис на куриера, като стоката ще остане в офиса, не по-дълго от 3 /три/ дни, след което Поръчката се счита за анулирана, а стоката се връща на Продавача.

Поръчнани през Уебсайта стоки, са без опция “Преглед и Тест”.

Плащания

Поръчаните чрез Уебсайта стоки, могат да бъдат заплатени по следните начини:

            – с наложен платеж, при получаване на поръчката;

            – с дебитна/кредитна карта на витуралния ПОС терминал на Уебсайта. Видовете карти, които се приемат на Виртуалния ПОС терминал са следните: Visa, MasterCard. За избягване на всякакви съмнения по отношение на личните данни на Клиента – Уебсайтът не съхранява никаква информация, касаеща се до номера и/или вида на използваната за превода карта. Въпросната информация се обработва единствено от сървъра на банката, предоставила Виртуалния ПОС терминал;

            поръчка със заплащане чрез банков превод. В този случай плащането се осъществява през платформа на банката по избор на клиента, извън уебсайта на Luisa Spagnoli Bulgaria. Като основание за плащане клиента трябва да посочи уникалния идентификационен номер на поръчката. Поръчката няма да бъде изпълнена преди получаването на сумата по банковата сметка на “Фешън Плюс ООД” (BG75STSA93000030784309 към Банка ДСК).