Кои сме ние

Първите дистрибутори на Luisa Spagnoli извън Италия

Luisa Spagnoli Bulgaria

С нескрита гордост заявяваме, че сме първият дистрибутор за марката Luisa Spagnoli извън Италия. Чувстваме се част от семейството на бранда, защото сме заедно от 18 години.

"Гледаме към бъдещето без да губим корените си, прецизно дозираме традиции и иновации."

Споделяме философията на бранда. Стремим се да поднасяме изяществото на италианската мода, вперели поглед в бъдещето, но без да забравяме следите си от миналото.

Luisa Spagnoli Italy
Близо 100 години история

Вселената на Луиза Спаньоли е захранена от силно чувство за идентичност, персонален стил и качество, което се идентифицира с основните ценности на бранда.

В нейният език са тясно кодирани проучването, изяществото, вкусът и всевремието. Когато се избират материали и текстил винаги има прецизен подбор. Използват се авангардни технологии, за да може всяка дреха трябва да бъде скъпоценна. Тя трябва да бъде изпипана с изключително внимание в детайлите, във всяка стъпка от негйното създаване: истинският италиански стил.

Луиза Спаньоли България е на пазара от над 18 години и е зарадвала хиляди жени с елегантността на марката, както и с професионалното си обслужване.

Отзиви на клиенти

Ние превръщаме пазаруването в преживяване.

Даниела Колева

Запознах се с марката Луиза Спаньоли преди 22 години в Италия. От тогава уникалните моделите на ЛС са неразделна част от моя гардероб. С моделите на марката се чувствам комфортно и удобно във всеки един момент от живота ми. Изящните рокли ме карат да се чувствам красива и женствена на сцената и по всякакви официални поводи, а бизнес линията ми дава самоувереност и самочувствието в ежедневната ми работата в офиса.

Спаска Иванова

Първият ми досег с марката Luisa Spagnoli бе преди близо 20 години, с откриването на първия магазин в България. От самото начало до днес оставам впечатлена от качеството и елегантността на бранда. Доверявам се на Luisa Spagnoli както за всекидневната ми визия, така и за вечерни и официални тоалети.

Диана Яръмова

Когато откриха официалния магазин на марката Луиза Спаньоли в София бях безкрайно щастлива. Вече нямаше нужда да пътувам изрично до Италия за да попълвам с новата им колекция гардероба си. Чувствам се изключително удобно както в спортно-елегантните модели, така и в официалните. Продължавайте да радвате жените с вашия професионализъм - към стил и уникалност!

Индивидуално посещение в магазина

Запазете своя час за индивидуално посещение в магазина на бул. Витоша 64.